Berichten senioren honkbal

Alle berichten, verslagen, foto's etc. over heren honkbal bij The Flags

Honkbal heren 1 kampioen 4e klasse F

op .

Sinds zaterdag 5 oktober 2013 zijn de honkbal heren 1 van The Flags de kampioen van de 4e klasse F. De kampioenswedstrijd tegen Amsterdam North Stars was zeer spannend. The Flags kwamen eerst een puntje voor. De tegenstander bood fikse weerstand en kwam zelfs 3-2 voor te staan. In de laatste inning begon de slagmachine van The Flags op volle toeren te draaien en bezweek Amsterdam North Stars onder de druk. Het werd uiteindelijk toch ruim 8-3 voor The Flags. De heren hadden hun hard verdiende kampioenschap binnen!

Honkbal heren 2 kampioen 5e klasse C!

op .

De honkbal heren 2 van The Flags zijn op zondag 29 september 2013 overtuigend kampioen geworden in de 5e klasse C. Het hele seizoen heeft HH2 aan de top meegedraaid. Terwijl de concurrentie in de tweede helft van de competitie punten verspeelde, zette onze heren een indrukwekkende zegereeks neer.

Gulickx in ziekenboeg

op .

In de wedstrijd tegen Quick op 21 april 2013 heeft Peter Gulickx zijn achillespees gescheurd. Peter zal gedurende langere tijd uitgeschakeld zijn. Het vervelende voorval leverde wel een unieke foto op.