Nieuws 2011

Gesigneerd WK-shirt honkbalploeg voor goed doel

op .

Op 16 oktober van dit jaar zijn "onze" honkballers wereldkampioen geworden. Wat een geweldige historische prestatie van deze mannen. Dat onze honkballers terecht goud hebben gepakt tijdens het WK,  laten ze nu ook weer zien. Niet alleen goud op het WK maar ook een gouden hart, dat hebben ze.

Uitnodiging nieuwjaarsreceptie 2012

op .

Op zondag 8 januari 2012 is de nieuwjaarsreceptie van The Flags in de kantinefeest_fles_balonnen. Alle (oud)leden, (groot)ouders, verzorgers en trouwe supporters zijn van harte welkom. Vanaf 16:00 tot ca. 17:30 uur kan iedereen elkaar het beste voor het nieuwe jaar 2012 en voor het nieuwe sportseizoen wensen.

Voorlopige teams 2012

op .

Dbaseball_glove_gansone trainer en coaches hebben de mogelijke samenstelling van de BeeBall-, honkbal- en softbalteams voor het nieuwe seizoen 2012 doorgenomen. Zoals gebruikelijk zijn de teams  naar leeftijd en speltechnische capaciteiten ingedeeld. De teams zijn voorlopig samengesteld en worden na de competitiestart definitief.  Vele nieuwe teams starten met zaaltrainingen. De teampagina's op de site zijn vanaf nu actueel (voor zover mogelijk). Mocht je een fout constateren, laat het dan weten aan de webredactie.