KNBSB Winterschool 2014

op .

De inschrijving voor het KNBSB Winterschool 2014 programma bij de Baseball Academy Kennemerland is weer geopend. We hebben plaats voor 120 enthousiaste jongens en meisjes die honkbal spelen. 
Ben je geboren in 2000, 2001, 2002, 2003, 2004, 2005 en 2006 dan ben je van harte welkom.

Voor de regio Kennemerland verloopt de inschrijving deze speciale pagina op de website van de Baseball Academy Kennemerland. 

De eerste training is op zondag 26 oktober in de PNH Hal van het Pim Mulier Sportcomplex in Haarlem. Het programma wordt uitgevoerd door de Baseball Academy Kennemerland . De trainingen zijn op 6 achtereenvolgende zondagen en duren 1½ uur. Er kan gekozen worden uit de onderdelen Pitching, Catching of Fielding. Tijdens deze onderdelen wordt Hitting inbegrepen.

De KNBSB Winterschool is een breedtesportactiviteit tijdens de winterperiode waarvoor iedereen (behalve Academy geselecteerden) zich kan inschrijven, zowel beginners als gevorderden. De trainingen worden overal in het land door de KNBSB verzorgd door instructeurs die veel verstand hebben van honkbal. 

Kosten voor deze zes trainingen zijn € 75 en deze worden geïnd na dat de eerste training op zondag 26 oktober is geweest via een automatische machtiging waar u via de inschrijving toestemming voor geeft. 
Iedere deelnemer krijgt bij de eerste training een origineel 'Rabbits' T-shirt!