Nieuws 2015

Rabo Clubkas Actie

op .

Vandaag start de Rabo clubkas actie

Alle leden van de rabobank Bollenstreek ontvangen een stemkaart in de bus.

Met deze stemkaart kun je je stem uitbrengen op The Flags Lisse. Hoe meer stemmen, hoe meer geld de vereniging bij elkaar kan sparen.
Dus maak gebruik van de kaart en stem op The Flags Lisse, zodat wij ons materiaalvoor volgend seizoen kunnen vernieuwen!!

Deel dit bericht aub ook met je familie en vrienden zodat zoveel mogelijk mensen op The Flags Lisse kunnen stemmen!

DEEN Sponsoractie

op .

Per 06/09 is de Deen sponsoractie weer van start gegaan!

Als je boodschappen doet bij Deen supermarkt in lisse ontvang je muntjes die je in de koker van de flags kunt doen.

Hoe meer muntjes hoe meer geld we bij elkaar sparen !

Dus kom de komende 6 weken boodschappen doen bij Deen lisse! Deel dit bericht zodat je familie, vrienden en buren weten voor welke vereniging zij moeten sparen!

 

Leer honkballen als een echte prof

op .

Zoals u misschien al weet is Rikkert Faneyte onlangs gestart met het geven van clinics en trainingen in het land evenals het begeleiden van honkbal uitjes voor bedrijven. Deze initiatieven lopen beter dan we dachten en daarom hebben we in samenwerking met het World Port Tournament het initiatief opgepakt om tijdens het toernooi, wat tussen 18 en 26 juli aanstaande plaatsvindt in Rotterdam, twee honkbal clinics te geven voor jeugdspelers. Voorafgaand aan de wedstrijd van het Nederlands team op zaterdag 18 juli (tegen Taiwan) en woensdag 22 juli (tegen Japan) zal Rikkert spelers van 10 tot en met 16 jaar oud op een leuke, ineteractieve manier trainen op het vlak van gooien, fielden en slaan. De kosten zijn EUR 37,50 per persoon inclusief een dagkaart voor het WPT. Wij willen u vragen deze e-mail binnen uw club te versrpeiden. Via onderstaande link is meer informatie te vinden en kan men zich aanmelden.

 

Voor wie?

Honkballers van 10 tot en met 16 jaar met ambitie, die minimaal 1 jaar honkballen en die graag willen weten wat er technisch nodig is om op professioneel niveau te kunnen honkballen.

 

Meer informatie en inschrijven

Klik hier voor meer informatie en inschrijven voor een van de cinics.