Foto's uit 2011

Softbal in feestweek 2011

Op 25 september 2011 was het stralend weer voor het softbaltoernooi tijdens de feestweek van Lisse. Stond vorig jaar het veld nog blank na veel regen, dit jaar leek het wel zomer. Met acht teams was het veld van The Flags gezellig druk bezet. De teams speelden in totaal vier of vijf wedstrijden volgens aangepaste spelregels. Iedereen heeft zich zichtbaar vermaakt.

Foto's jeugdkamp 2011

Op 25 juni 2011 is het jeugdkamp van The Flags gehouden. Ondanks het mindere weer is het een geweldige dag met ruim 50 deelnemers geweest. Mede dankzij de enthousiaste begeleiding van de coaches is de clinic een groot succes geworden. In de zaal van FC Lisse is hard geoefend op alle onderdelen, ondertussen gezellige muziek, drinken en snoepjes erbij.

Verslag clinic in Haarlem

NBSC_2010Zaterdag 12 en zondag 13 maart 2011 was er weer een clinic. Dit keer was het bij Olympia in Haarlem. 10% van de deelnemers kwam van de Flags, dus dat is best veel. Bij de clinic stond ook een kraampje van Nihek en er was een loterij. Zondag kwam er ook iemand dingen uitleggen over Right to Play en er was een springkussen.

Ouder-kind-wedstrijden 2011

Op tweede Paasdag was het weer zover. De ouders speelden wedstrijden tegen hun kinderen. De jeugdteams waren er helemaal klaar voor. De "oudjes" hadden zich vooral voorbereid via de voorbespreking. En de winnaars? Iedereen, want het was prachtig weer op 25 april 2011 en iedereen had veel plezier (met dank aan de jeugdcommissie).

Foto's jeugdbowlen

Op vrijdag 4 maart 2011 is een deel van de jeugd een avondje gaan bowlen in Sassenheim. De pins vlogen weer alle kanten op onder het geweld van onze spelers en speelsters.